Veelgestelde vragen

Voor wie is het?

Fitwin is er voor iedereen! Lekker bewegen hoeft namelijk niet moeilijk te zijn, zolang je maar in beweging blijft. Ga je graag wandelen, fiets je liever een rondje, of ben je gek op een favoriete (team)sport? Dat kan allemaal! Fitwin is er voor iedereen.

Hoe kan ik starten met fitwin?

Starten met Fitwin is heel simpel. Download de app in de App Store en volg de stappen.

Wat kost het?

Fitwin kost slechts €4,99 per maand. Als je je wekelijkse doel bereikt, kun je meteen een beloning kiezen en heb je de kosten er al uit. Fit worden en winnen, dat is Fitwin.

Hoe verdien ik punten

Elke dag kun je punten verdienen voor maximaal één activiteit. Als je activity tracker of bewegingsapp op een dag meer dan één activiteit registreert, krijg je punten voor de activiteit die de meeste Fitwin Punten oplevert.

Is het haalbaar?

Fitwin beschikt over een algoritme dat zich aanpast aan het profiel van de gebruiker, waardoor het absoluut haalbaar is. Ons doel is om de gebruiker fitter te maken, en ons algoritme zal je altijd blijven enthousiasmeren, motiveren en activeren. Dat is ons doel.

Werkt het ook zonder activity tracker (Smartwatch)

Fitwin werkt op twee manieren: ten eerste op basis van het aantal stappen, waarvoor een smartphone volstaat, en ten tweede op basis van je hartslag. Voor het meten van je hartslag, bijvoorbeeld tijdens het beoefenen van je favoriete (team)sport, is een activity tracker nodig. In beide gevallen verdien je punten.

In welke talen is de app beschikbaar?

Fitwin is beschikbaar in het Engels en Nederlands.

Hoe zit het met mijn privacy?

Fitwin maakt gebruik van data-hashing technologie, wat betekent dat je gegevens nooit met derden worden gedeeld.

Hoe kan ik opzeggen?

Fitwin is maandelijks opzegbaar, dit kun je doen via je profiel in de app.

Toch liever echt contact?

Neem dan contact op met één van onze Fitwin coaches.